Margaux Lepage

foto cv 2

Soc osteòpata D.O, diplomada el 2012 al IDO (Institut Dauphine de Osteopatia), a Paris, desprès de 5 anys de formació finalitzant amb la realització de la tesis final de carrera anomenada: ”Les manipulacions en osteopatia como a suport a la circulació de la pelvis”.

Després de la formació vaig obrir la meva pròpia consulta a Versailles durant 3 anys, a més de treballar com a osteòpata a domicili, en centres esportius i cobrint baixes en consultes privades.

Sempre he considerat la formació como base de la meva professió, així que el 2014 vaig realitzar un postgrau relacionat amb l’acompanyament en osteopatia gestacional i de nou nascuts, en el CFPCO (Centre de Formació Professional Continua en Osteopatia), a Paris.  Durant el 2015 em vaig formar en un postgrau impartit per l’ osteòpata Eric Simon sobre l’aplicació de la osteopatia pediàtrica, també a  Paris.

Des del novembre del 2015 treballo a Catalunya en diferents centres.

Amb la finalitat d’aprofundir i millorar la qualitat de la palpació, la qual considero essencial en un osteòpata, m’he format  en massatge descontracturant, massatge ayurvèdic, drenatge limfàtic i reflexologia podal.

Durant la pràctica clínica utilitzo tot el ventall de tècniques osteopàtiques tan estructurals com viscerals, així com les tècniques de les fascies, crani-sacres i de biodinàmica, depenent del pacient mateix, el seu motiu de consulta i la seva història clínica. Treballo seguint els 3 principis bàsics de la osteopatia, que són:

  • El tractament del cos en la seva totalitat.
  • La interrelació entre la estructura i la funció.
  • La capacitat del cos per regular-se a si mateix.

Per a mi, el pacient ha d’estar considerat en la seva integritat dins del seu entorn, amb les seves condicions de treball i higiene de vida.