Martin Rios

foto martin

Procés personal

En la meva carrera professional han existit moltes variants. He realitzat funcions de directiu en grans empreses amb personal a càrrec que implicava el treball amb altres persones, faceta de la qual sempre m’ha apassionat. A partir de la meva inquietud per la conducta i les emocions, vaig començar a formar-me en aquests àmbits. Inicialment em vaig formar en tècniques de reiki on a través de les sessions veia la necessitat dels pacients a explicar les seves vivències i sentiments, per la qual cosa em vaig decidir a investigar a través de conferències i tallers sobre gestió emocional. A partir d’aquí, creem amb la meva parella un centre de teràpies anomenat Centre Dharma on vaig poder desenvolupar-me personal i professionalment, a mesura que també em formava en Coaching i PNL. D’altra banda em vaig especialitzar en perfils i conducta criminal i, intercanviant la informació d’aquesta especialització amb la qual ja tenia, vaig poder concloure que existeix un perfil de conducta en persones sanes i que a través de la gestió emocional aquesta pot desenvolupar-se.

Centre Dharma
Centre Dharma va ser un espai que vàrem crear amb la meva parella durant 5 anys i on impartia formació sobre PNL, hipnosi, Coaching, així com tallers de creixement personal. També oferia teràpia individual a pacients.

Gatzara
Vaig participar com a soci en l’associació Gatzara durant 3 anys, un espai d’educació respectuosa i vivencial per a nens de 2 a 6 anys. En aquesta associació vaig col·laborar en diferents comissions i vaig aprendre el valor del col·lectiu enfront de les necessitats individuals i vaig aprendre sobre la gestió emocional en infants així com el respecte mutu de les persones.

Treball de docència actual
Actualment sóc docent en Programes de formació i inserció per a adolescents amb fracàs en l’ESO, on treballem (des del coaching)aspectes com la gestió emocional així com competències professionals per a la inserció laboral.
D’altra banda, he realitzat formació In- Company en temes de coaching, amb programa propi per a empreses.
La docència és una part fonamental de la meva vida, sent essencial poder compartir amb els altres el coneixement. Porto més de 7 anys formant en diferents temes i continuo formant-me personalment per a poder continuar oferint cursos i coneixement de qualitat.

Teràpia de Coaching
És un procés que persegueix com a objectiu principal el màxim desenvolupament de la persona que el rep, on realitzat de forma òptima i adequada, resulta de gran transformació.
A través d’aquesta teràpia es treballen diferents branques emocionals.

• Patologies

o Ansietat
o Depressió
o Estrès
o Fòbies
o Etc.

• Gestió emocional

o Relacions personals
o Autoestima
o Traumes
o etc.

• Desenvolupament personal
o Habilitats personals
o Competències professionals
o Etc.

Què pots trobar en una sessió
• Dinàmiques per a aprendre eines
• Converses desenvolupadores
• Noves experiències
• Escolta activa
• Exercicis emocionals
• Exercicis i pautes per a realitzar a casa
• Treballs sistèmics
• Exercicis amb PNL

Adaptat a les necessitats i objectius del tractament

Formació específica
Curs “claus per a gestionar persones”
IESE Bussiness School – Finalitzat 2017

Expert en perfils i estudi del comportament
Escola superior de criminalística – Finalitzat 2017

Màster en Coaching i PNL
Universitat HPC – Finalitzat 2014

Empresarials
Universitat Oberta Catalunya – Finalitzat 2011