Carolina Pérez

Carolina massatgistaDes de ben jove vaig tenir clar que volia desenvolupar-me professionalment en l’àmbit de les teràpies manuals i corporals,  com un medi on canalitzar la meva vocació d’ajuda als altres i millora de la salut i benestar del cos.

Em vaig formar en Quiromassatge, Drenatge Limfàtic Sistema Vodder i Reflexologia Podal a l’Escola Sagrera Ferrandiz de Girona.

Tot seguit vaig començar a treballar en el Balneari Vichy Català, a Caldes de Malavella, on també vaig experimentar amb tractaments d’hidroteràpia i fangs medicinals. Durant aquest període vaig tractar diàriament amb un ampli ventall de problemàtiques i persones, el que em va permetre desenvolupar la meva capacitat de diagnòstic, oferint un tractament personalitzat i adaptat a la circumstancies del pacient, i així obtenir un resultat més satisfactori.

Posteriorment, vaig treballar 13 anys al Centre de Salut Ayurvèdic Port Salvi, a Sant Feliu de Guíxols, on a més d’aplicar les tècniques que ja coneixia, em vaig formar en Ayurveda, una medicina tradicional mil·lenària, que busca l’equilibri entre cos-ment-ànima, directament de mans de grans Doctors Especialitzats natius de la Índia.

Al llarg de tots aquests anys sempre m’ha cridat la atenció la relació directe entre les emocions i els bloquejos a nivell físic, pel que darrerament he complementat la meva formació professional amb tècniques alternatives com el Reiki Usui, una teràpia espiritual d’origen japonès que consisteix en la transmissió de la Energia Vital a través de les mans.

Soc una persona altament sensitiva, i en les meves sessions treballo amb la intenció de connectar per identificar les necessitats profundes de la persona, siguin expressades o no. El més important és anar a l’arrel del problema per poder alleugerir les dolències que es detectin.

Després de 18 anys d’experiència, i de rebre diverses demandes, vaig començar a oferir els meus serveis com a professional independent, amb atenció exclusiva a domicili i en Centres de teràpies alineats amb la meva visió, com es el cas de 1Cel.

A dia d’avui mantinc la mateixa motivació d’oferir una teràpia personalitzada i holística, que busca el màxim benefici possible, tractant el cos de cada un dels pacients com un temple sagrat.